Fagus I og II (bøk)

FAGUS er et stort møterom som er nesten kvadratisk, og er perfekt til klasseromsoppsett. Den kan også deles inn i to flotte rom med plass til 16 i hvert. Kan også bli et stort rom med plass til inntil 60 personer i stoloppsett. Egner seg godt til mindre foredragsrom. På dette konferanserommet kan du velge mellom bordoppsettene du ser i høyremargen.

Om man ikke bruker lerretet henger det svarte glasstavler bak. Når rommet er åpent har det fire SEAS-høyttalere som gir fyller rommet med glimrende Hi-Fi lyd.

Rommet styres av to styreenheter- en for hver side av rommet. Dette inkluderer skjermer, lyd, lys og automatiserte gardiner. Når skilleveggen er åpen er det mulig å kontrollere alt fra én enhet.

 

konferanseromforfsiderom6rom1rom2rom4rom5konferansehverdag3

Tekniske spesifikasjoner

  • 2 projektorer fra Vivitek - leverer skarpe bilder i god oppløsning
  • 2 store lerreter
  • svarte glasstavler (om man ikke ønsker å benytte lerret)
  • SEAS høyttalere
  • glimrende Hi-Fi lyd

 

Mulige bordoppsett:

Fagus konferanserom 16 x 2 deltakereFagus konferanserom 24 deltakereFagus konferanserom 32 deltakereFagus konferanserom 60 deltakere

 

Andre Konferanserom

Quercus

(Lønn)
QUERCUS er det største rommet vi har, som også kan deles i to, og hvert rom tar 24 konferansedeltakere ved klasseromsoppsett. Når rommet er åpent er det plass til opp til 100 personer. Ved kun stoler gir det plass til over 125 deltakere.

Acer

(Lønn)
ACER et avlangt rom som også kan deles i to. To flotte rom med plass til 8-10 deltakere med møteromsoppsett. Kan også åpnes til et stort møterom for opptil 20 deltakere. ACER I er utstyrt med projektor mens Acer II har en touchskjerm på 84’’.

Tilia

(Lind)
TILIA er et flott møterom med plass til 14 deltakere i møteromsoppsett. Kan også benyttes til mindre foredrag med kun stoloppsett med inntil 30 deltakere. En glimrende arena for videokonferanse. Tilia opereres enkelt et styrepanel på bordet. Ett trykk – og alt er i gang!

Betula

(Bjørk)
BETULA et et avlangt rom som kan deles i to. To rom med kapasitet til 10 og 14 personer i møteromsoppsett, kan også bli et stort møterom med plass til 24 personer. Rommene er utstyrt med projektor, lerret, SEAS høyttalere, 84” Legamaster skjerm med touch og stående glasstavle.