Betula

BETULA  et et avlangt rom som også kan deles i to. To rom med kapasitet til 10 og 14 personer i møteromsoppsett, kan også bli et stort møterom med plass til 24 personer. På dette konferanserommet kan du velge mellom bordoppsettene du ser i høyremargen.

BETULA I er utstyrt med en projektor og lerret og to SEAS høyttalere. Bruker man ikke lerretet står det to svarte glasstavler bak.

BETULA II er utstyrt med en 84” Legamaster skjerm med touch, en stående glasstavle og to SEAS høyttalere.

Rommet styres av to veggmonterte styreenheter- en for hver ende av rommet. Dette inkluderer skjerm, lerret, lyd, og lys. Dette inkluderer skjerm, lerret, lys og automatiserte gardiner. Når skilleveggen er åpen er det mulig å kontrollere alt fra én enhet.

Tekniske spesifikasjoner

  • 84” Legamaster skjerm med touch
  • Prosjektor
  • Lerret
  • Svarte glasstavler bak lerret
  • SEAS høyttalere

Andre konferanserom

Fagus

FAGUS er et stort møterom som er nesten kvadratisk, og er perfekt til klasseromsoppsett. Den kan også deles inn i to flotte rom med plass til 16 i hvert. Kan også bli et stort rom med plass til inntil 60 personer i stoloppsett. Egner seg godt til mindre foredragsrom.

Tilia

TILIA er et flott møterom med plass til 14 deltakere i møteromsoppsett. Kan også benyttes til mindre foredrag med kun stoloppsett med inntil 30 deltakere. Tilia er en glimrende arena for videokonferanse og møte hvor man ønsker å sitte rundt bord. Tilia opereres enkelt et styrepanel på bordet. Ett trykk – og alt er i gang!

Acer

ACER et avlangt rom som også kan deles i to. To flotte rom med plass til 8-10 deltakere med møteromsoppsett. Kan også åpnes til et stort møterom for opptil 20 deltakere. ACER I er utstyrt med projektor mens Acer II har en touchskjerm på 84’’.

Quercus

QUERCUS er det største rommet vi har, som også kan deles i to, og hvert rom tar 24 konferansedeltakere ved klasseromsoppsett. Når rommet er åpent er det plass til opp til 100 personer. Ved kun stoler gir det plass til over 125 deltakere.