Betula I og II (bjørk)

BETULA  et et avlangt rom som også kan deles i to. To rom med kapasitet til 10 og 14 personer i møteromsoppsett, kan også bli et stort møterom med plass til 24 personer. På dette konferanserommet kan du velge mellom bordoppsettene du ser i høyremargen.

BETULA I er utstyrt med en projektor og lerret og to SEAS høyttalere. Bruker man ikke lerretet står det to svarte glasstavler bak.

BETULA II er utstyrt med en 84” Legamaster skjerm med touch, en stående glasstavle og to SEAS høyttalere.

Rommet styres av to veggmonterte styreenheter- en for hver ende av rommet. Dette inkluderer skjerm, lerret, lyd, og lys. Dette inkluderer skjerm, lerret, lys og automatiserte gardiner. Når skilleveggen er åpen er det mulig å kontrollere alt fra én enhet.

konferanseromforfsiderom6rom1rom2rom4rom5konferansehverdag3

Tekniske spesifikasjoner

  • 84” Legamaster skjerm med touch
  • Prosjektor
  • Lerret
  • Svarte glasstavler bak lerret
  • SEAS høyttalere

 

Mulige bordoppsett:

betula-24betula-28betula-30betula-30-2betula-60

Andre Konferanserom

Quercus

(Lønn)
QUERCUS er det største rommet vi har, som også kan deles i to, og hvert rom tar 24 konferansedeltakere ved klasseromsoppsett. Når rommet er åpent er det plass til opp til 100 personer. Ved kun stoler gir det plass til over 125 deltakere.

Acer

(Lønn)
ACER et avlangt rom som også kan deles i to. To flotte rom med plass til 8-10 deltakere med møteromsoppsett. Kan også åpnes til et stort møterom for opptil 20 deltakere. ACER I er utstyrt med projektor mens Acer II har en touchskjerm på 84’’.

Tilia

(Lind)
TILIA er et flott møterom med plass til 14 deltakere i møteromsoppsett. Kan også benyttes til mindre foredrag med kun stoloppsett med inntil 30 deltakere. En glimrende arena for videokonferanse. Tilia opereres enkelt et styrepanel på bordet. Ett trykk – og alt er i gang!

Fagus

(Bøk)
FAGUS er et stort møterom som er nesten kvadratisk, og er perfekt til klasseromsoppsett. Den kan også deles inn i to flotte rom med plass til 16 i hvert. Kan også bli et stort rom med plass til inntil 60 personer i stoloppsett. Egner seg godt til mindre foredragsrom.