Legg neste konferanse hos oss!

Vingparken Konferansesenter ligger sentralt på Høyda i Moss Rygge, med en viktig industrihistorie i fasadene.

Innenfor dørene er alt bygget opp fra grunnen for å gi plass til hypermoderne kvaliteter og fasiliteter i en lun atmosfære, skreddersydd for trivelige, kreative og effektive møter og samlinger. Vi har ni møterom hvor det største kan ta 150 personer.

Vi har møterom tilpasset ditt behov for løsninger. Teknikk, lyd og lys er av det beste på markedet - vi er stolte av at vi kan tilby den nyeste teknologien! Våre konferanserom benyttes til alt fra det tradisjonelle dagmøter, kveldsmøter, uformelle samlinger, kick-off og ledermøter.

At vi har gratis parkering for våre konferansegjester og kollektivtransport i umiddelbar nærhet - gjør det enkelt for deg og dine gjester.

Vi vet at god mat er viktig for dine deltagere og deg som arrangør. Mat og servering gjøres av Restaurant Ro som ligger vegg i vegg med konferansesenteret.

Restauranten har en lun og god atmosfære og en Italiensk/Fransk meny. Vår erfaring gir trygghet for deg som arrangør, ta kontakt slik at vi sammen kan planlegge din neste konferanse.

Velkommen til regionens mest spennende konferansested!