Quercus I og II (eik)

QUERCUS er det største rommet vi har, som også kan deles i to, og hvert rom tar 24 konferansedeltakere ved klasseromsoppsett. Når rommet er åpent er det plass til opp til 100 personer. Rommet kan også benyttes til andre oppsett. Ved kun stoler gir det plass til over 125 deltakere. Se de mulige bordoppsettene i høyremargen.

QUERCUS er utstyrt med to kraftige projektorer og to 5 meter brede lerret. Når projektor ikke brukes står det to svarte glasstavler bak hvert lerret. I tillegg kan rommet rigges med 84’’ skjermer på begge sider slik at alle deltagere er garantert god sikt.

Totalt er det fire store SEAS høyttalere i særklasse. Rommet har overlegen lydkvalitet og kan spille alt av musikksjangere til knivskarp talegjengivelse. Dette er High-End lyd, og SEAS sin toppmodell spesialtbygget for Vingparken konferansesenter.

Rommet har to styreenheter- en for hver side av rommet. Dette inkluderer lyd, lys og automatiserte gardiner. Når skilleveggen er åpen er det mulig å kontrollere alt fra én enhet. Rommet har i tillegg trådløs tilkobling for alle type enheter.

konferanseromforfsiderom6rom1rom2rom4rom5konferansehverdag3

Tekniske spesifikasjoner

  • 2 kraftige projektorer
  • to 5 meter brede lerret
  • Lerret
  • Svarte glasstavler bak hvert lerret
  • 84’’ skjermer på begge sider
  • 4 store SEAS høyttalere i særklasse
  • overlegen lydkvalitet, SEAS sin toppmodell
  • to podium
  • trådløs tilkobling for alle type enheter.

Mulige bordoppsett:

quercus-2x24quercus-48quercus-68quercus-120

 

Andre Konferanserom

Acer

(Lønn)
ACER et avlangt rom som også kan deles i to. To flotte rom med plass til 8-10 deltakere med møteromsoppsett. Kan også åpnes til et stort møterom for opptil 20 deltakere. ACER I er utstyrt med projektor mens Acer II har en touchskjerm på 84’’.

Tilia

(Lind)
TILIA er et flott møterom med plass til 14 deltakere i møteromsoppsett. Kan også benyttes til mindre foredrag med kun stoloppsett med inntil 30 deltakere. En glimrende arena for videokonferanse. Tilia opereres enkelt et styrepanel på bordet. Ett trykk – og alt er i gang!

Fagus

(Bøk)
FAGUS er et stort møterom som er nesten kvadratisk, og er perfekt til klasseromsoppsett. Den kan også deles inn i to flotte rom med plass til 16 i hvert. Kan også bli et stort rom med plass til inntil 60 personer i stoloppsett. Egner seg godt til mindre foredragsrom.

Betula

(Bjørk)
BETULA et et avlangt rom som kan deles i to. To rom med kapasitet til 10 og 14 personer i møteromsoppsett, kan også bli et stort møterom med plass til 24 personer. Rommene er utstyrt med projektor, lerret, SEAS høyttalere, 84” Legamaster skjerm med touch og stående glasstavle.